Sovrag bevestigd voor Črna Loka 2022!

Sovrag is opgericht in 2018 in Ljubljana, Slovenië. Hun eerste Ep ˝Tribute to Death˝ was uitgebracht in 2021, daar waar hun eerste studio album later dit jaar zal worden uitgebracht.

Ze zeggen dat het onmogelijk is om beide wolven die binnen de mens te voeden; de wolf als agressief en gewelddadig dier aan de ene kant, en de wolf als nobel dier dat verlangt naar rust aan de andere kant.
Precies op deze manier is het onmogelijk de stijl van Sovrag precies te definieren, daar waar het varieert van Double bass en Beat Explosions tot melodische solo’s, samengebracht met heerlijke rifjes.
De stijl is gebaseerd op het geluid van Melodic Death Metal uit de 90’s, en Black- en Thrash Metal zonder limiet om binnen de grenzen van de zojuist genoemde genre’s te blijven.